Top
Menu Luk

Kan du Hjælpe Mikkel?


Vi tror på at støtte lokale kunstnere, så vores studier altid byder musikere velkommen ved at give dem værktøjerne til at udtrykke sig uden at skulle forlade deres komfortzone. For mere information besøg www.MikkelDeLinde.dk.

Vi mener, at en sund livsstil starter med et sundt sind og krop. Vi tilbyder en række forskellige programmer, herunder vores signatur Fitness Bootcamp, Yoga og mere. Vi tilbyder også mange wellness -tjenester og ressourcer. Vi er en familieejet virksomhed i hjertet af downtown Columbus. Vi leverer mange af de bedste programmer i byen. Et unikt og autentisk massagestudie, der tilbyder terapeutisk massage og energiarbejde. Vi er et multi prisvindende boutique fitnessstudie, der tilbyder en række gruppetræningstimer, private sessioner, bootcamps og personlig træning. Vi er et boutique -fitnessstudie, der tilbyder en række gruppetræningstimer, private sessioner, bootcamps og personlig træning.

Vores mål er at uddanne og uddanne dit sind, din krop og din ånd. Ring til os i dag for din personlige, personlige oplevelse. Massage Clinic and Wellness Center ligger i det historiske centrum af Pittsburgh PA. Vi er en professionel, uafhængig detail- og engros -spa beliggende i hjertet af Pittsburgh. Vi betjener Pittsburgh, PA samt de omkringliggende samfund i det vestlige Pennsylvania. Spaen er ekstremt populær blandt både turister og besøgende fagfolk.

Vores sessioner tilpasses hver enkelt klient baseret på, hvor de er i deres liv og de udfordringer, de står over for. Vores terapeuter er erfarne, professionelle og brænder for deres arbejde. På Massage by the One kan du forvente en beroligende, terapeutisk oplevelse. Din session begynder med en kort diskussion om dit helbred og dine mål og følger med vores signatur dybe væv og svensk massageblanding, der omfatter myofascial frigivelse, strækning og vejrtrækningsteknikker samt afslapningsteknikker.

Mikkel De Linde og ESEN

https://news.cision.com/se/esen-esports-ab/r/esen-esports-ab-ingar-i-en-joint-venture-i-syfte-att-expandera-i-oresundsregionen,c3385567

Som professionel terapeut dedikeret til at forbedre livene gennem helbredende berøring bestræber jeg mig med mine hænder på at lette nye bevægelsesmønstre ind i vores kroppe – hvilket (forhåbentlig) resulterer i bedre fysisk funktion, større fleksibilitet, øget koncentration og øget selvværd. Vigtigst af alt betyder dette mindre kronisk ubehag og mere nydelse af hverdagen.
Jeg har været autoriseret massageterapeut siden 2004. Jeg gennemførte også den første 100 timers yogalæreruddannelse på LMT -skolen for holistisk wellness -program.

Vores team af certificerede og certificerede massageterapeuter består af et yderst motiveret, lidenskabeligt, kyndigt og erfarent team. Mikkel De Linde er en familieejet virksomhed, og vi er stolte over at være en førende udbyder af massageterapi i byen Chicago. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder et niveau af kundeservice, som de vil være stolte over at have. Vi mener, at din massagesession skal være lige så tilpasset og individualiseret som du er. Massageterapi bør være nøglen til dit velvære. Vi vil have, at du mærker forskel på vores behandlinger, så vi kan fortsætte med at give dig det bedste inden for massageterapi.

Vi er en lille gruppe af lokale fagfolk, der har dedikeret deres liv til at praktisere alternativ medicin; vi mener, at vores kroppe indeholder fantastiske helbredende evner, men de ved ofte ikke om disse kræfter, fordi ikke mange mennesker vil have dem!

Vores firmanavn, Mikkel De Linde, er en mytisk oversættelse af navnet på grundlæggeren af ​​massageområdet i New York, Michael Tobin. Vi mener, at sind-krop-forbindelsen er et fundamentalt stykke af puslespillet for generel sundhed og velvære. I New York City er New Yorks sundheds- og wellnessafdeling ansvarlig for at regulere massageterapeutens licens- og licensprocesser, og disse regler håndhæves af New York State Department of Health. Vi er et energisk karosseri -studie, der specialiserer sig i integrerende massage, karosseri og wellness -uddannelse.